hartoverslagen

 • #1

  hallo allemaal ik heb een vraagje heb al 25 jaar last van hartoverslagen om gek van te worden
  tijdens een aanval van die hartoverslagen word ik heel warm van binnen net of je van binnen in brand staat ,word ook duizelig en benauwd
  zij er mensen die dit herkennen en hebben die nog tips voor mij?
  groetjes

  Reageer
  #2

  wat is er allemaal al onderzocht, gedaan?
  Brenda

  Reageer
  #3

  ik heb dit ook vaak vooral s nachts gehad, meer een warm uitgedroogd gevoel, ik drink dan heel langzaam een flesje water leeg, rustig aan, dan lijkt het net of alles weer *openvouwt* van binnen, dan vermindert ook het harde/snelle slaan en het overslaan en meestal binnen zo;n 30 minuten is alles weer goed. Ik word dan s nachts wakker van een veels te snelle hartslag,die verkeerd slaat ook nog, heb er de laatste tijd minder last van, in stresstijd heb ik er beduidend meer last van, ook tijdens verkoudheid en zo.

  Reageer
  #4

  de hartslag wordt geregeld door het autonome zenuwstelsel en we kunnen onze hartslag zelf beinvloeden dmv meditatie .Dit is in vele gevallen de sleutel want het hele lichaam komt in een andere gemoedstoestand door meditatie ademhaling en bleoddruk veranderen .
  Het menselijk lichaam is een fantastisch ontwerp en herstelt zichzelf onder normale omstandigheden ,
  Neem wat tijd voor jezelf en leer meditatie .
  Als je dit gelooft en je komt meer tot je innerlijke zelf en rust je klachten zullen gegarandeerd verdwijnen . Echt niet goed geld terug.

  Reageer
Reageer op: hartoverslagen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief