hyperventilatie of…?

 • #1

  Hallo.

  ik heb nu al geruime tijd (ca 5 weken) een vreemd gevoel hiervoor ben ik al 2x bij spoedeisende hulp geweest.
  mijn klachten zijn
  gevoel van brok in mijn keel die steeds straker word
  constante druk op mijn borstkast alsof er iemand op me zit ik tril heel veel en zweet continu dit alles begint smorgens en blijft constand aanwezit tot ik eindelijl slaap alleen het trillen is niet continu. ik heb de hele dag een honger gevoel maar ga ik eten krijg ik nix door mijn keel dan heb ik het gevoel dat ik het uitkotsen moet. mijn kaak spieren zijn ook constant gespannen ik bijt op mn tanden zegmaar . de hele dag denk ik ik moet naar t ziekenhuis want mn keel gaat me zo dicht ook heb ik vaak t gevoel dat ik fauw vallen ga

  ben hiervoor al 2x bij spoedeisende hulp geweest 1e keer wisten ze niet wathet was want toen ik daar zat was het over en de 2e keer zijden ze dat het hyperventilatie was maar zover ik weet is een hyperventilatie toch een aaval? zoiets komt en gaat ook weer.. en bij mij is het continu en chronische is zover ik weet wel altijd maar zwak ik heb wel veel angsten maar dat heb ik al een geruime tijd

  Ik weet ook zeker dat ik niet te snel adem misschien verkeerd of te diep maar te snel zeker niet eerder te weinig ik betrap mezelf vaak erop dat ik mijn adem inhou..
  ik ben al bij mijn huisarts geweest die heeft mij doorverwezen naar een neuroloog maar daar kan ik pas 10-03 terecht en ik heb het gevoel dat ik dat niet ZO lang volhou!!!
  Ik woon in duitsland dus dat maakt hwt allemaal iets lastiger wie kan mij helpen is dit hyperventilatie of toch iets anders!!!???

  gr

  Reageer
  #2

  Hey

  Ik heb dezelfde problemen, afgelopen vrijdag bij de dokter geweest en die heeft een bloedtest bij me afgenomen, krijg morgen de uitslag...
  Ik ben al 2.5 jaar constant misselijk, het komt zomaar op, het maakt niet uit wat ik eet of drink, of wat ik doe. Het bindt me echt aan huis en dat is vervelend, ben nog heel jong en wil graag veel doen en meemaken. Ik denk dat ik hierdoor vaak al zenuwachtig ben als ik het huis uitga. Sinds kort heb ik ook duizelingen. Ik begin te trillen, krijg zweethanden en heb het idee dat ik niet genoeg zuurstof binnenkrijg... Dokter zei dat dit paniekaanvallen waren (wat ze volgens haar vroeger hyperventilatie noemden) en dat ik het best met iemand "kan gaan praten" over hoe ik mijn problemen verwerk.
  Wel heeft ze een bloedtest afgenomen voor bloedarmoede en een maagbacterie.

  Reageer
  #3

  probeer in een plastic zakje in en uit te ademen en kijk of het beter gaat.........
  lees eens op internet over chronische hyperventilatie.
  zoek in ieder geval hulp:
  een Klassiek Homeophaat kan hier wel wat mee, ook kun je ademtherapie gaan volgen.
  kortom, loop er niet mee door, zonde van je leven.
  neem voor de ergste periode homeophatische tabletten tegen stress.....ook Rescue middel van Bach kun je gebruiken. vraag erna bij de apotheek.
  maar dit zijn hulpmiddelen, beter is het de oorzaak op te sporen.
  veel sterkte, Brenda

  Reageer
Reageer op: hyperventilatie of…?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief