Radeloos?

 • #1

  Geplaatst: 25-12-2011 12:15

  --------------------------------------------------------------------------------

  Beste Mensen ,

  Als eerst wens ik voor ieder de beste wensen.
  Dat 2012 julliedromen mag onthullen.
  Geluk, liefde, gezondheid vervullen.

  Maar hierbij Mijn verhaal!!

  Mei 2011 : Ik krijg opeens last van hartkloppingen met uitschieters van 160 zelfs tegen de 180 dit blijft een half uur lang soms langer zelfs daarna begin ik spontaan weg te vallen , ik val in 4 dagen 15x flauw .

  Juni 2011: Ik wordt in het ziekenhuis opgenomen op de afdeling hartbewaking en krijg meerdere onderzoeken maar er wordt niets gevonden helaas de ik wordt naar huis gestuurd met deze klachten en de artsen zeiden het is stress.

  Juli 2011: Ik zit op de bank en er knap iets in me hoofd en ik schreeuw het uit van de pijn de pijn was niet normaal met spoed naar het umc gebracht echter niets gevonden na een mri scan werdt om 4 uur snachts naar huis gestuurd.

  Augustus tot eind november 2011: Ik heb nog vaak last maar echter val ik niet meer zo vaak weg (gelukkig dacht ik misschien toch stress)

  December 2011 tot en met nu : De hartkloppingen nemen weer toe ik val weer heel veel weg echter zijn er klachten bij gekomen zoals stollingen in me lichaam op alle plekken net alsof iemand een rietje in je steek en begint te blazen het borrelt heel vaak...

  Klacht 2: Tijdens de kloppingen last van me hoofd achter me ogen een bepaalde druk en ook veel pijn aan de achterkant van me hoofd soms aan de linker kant en soms aan de rechter kant.

  Klacht 3: Een pijn op me borst die niet te harde is ben een jongen van 20 jaar maar de pijn is soms zo hart dat ik tranen krijg.

  Klacht 4 : Ik was een goede sporter had een conditie waar je u kon tegen zeggen had altijd een harstlag van 40-50 sport hartslag nu echter is me hartslag in normale stand 80-100 en me conditie lijkt nu op een bejaarde van 80 trap lopen van 13 treden is zelfs teveel moeite nu?

  echter ben ik sinds gisteren uit het ziekenhuis was voor 2 dagen opgenomen op hartbewaking alweer maar niets gevonden... en ben zo juist weer 2 weg gevallen.

  Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen

  Informatie over me zelf

  Leeftijd : 20
  Gewicht : 62 kg
  Lengt : 1,76
  Rookt niet drinkt niet geen drugs.

  Reageer
Reageer op: Radeloos?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief