ECG Fitbit Sense 2 geeft Afib aan

 • #1

  Beste dokter,
  Mijn Fitbit Sense 2 gaf de laatste weken 4 keer een hartslag van 130-140 in rust aan, terwijl ik normaal dan 55-70 heb. De eerste drie keer waren nog te verklaren, doordat ik met mijn hand tegen iemand anders aan zat, maar vandaag was ik alleen achter de computer en kreeg ik een melding dat mijn hartslag op 133 zat. Ik voelde hier echter niets van.

  Ik ben één jaar geleden ongeveer ook getest bij de cardioloog en alles was helemaal prima. Ze hebben een fietstest, echo, ECG et cetera gedaan. Ik ben een man van 31 die al lang niet meer rookt en drinkt, alleen wel veel stress heeft. Ik heb geen overgewicht.

  Ik heb na die melding van de Fitbit een ECG gemaakt en ook die kwam volgens het apparaat niet goed uit en vertoont tekenen van boezemfibrilleren. Kan een arts hier de ECG in de bijlage bekijken?

  Ik hoor graag van u!

  Bijlagen:
  Reageer
  #2

  Even voor de duidelijkheid, op dit forum raadpleeg je geen dokter, er zijn hier geen artsen aanwezig.
  Daarbij is een fitbit geen betrouwbaar meet instrument.
  Heb je klachten of maak je je zorgen, ga dan naar de huisarts voor een meting, daar heeft men de juiste apparatuur om dat te kunnen doen.

  Reageer
Reageer op: ECG Fitbit Sense 2 geeft Afib aan


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief