Hartslag Fitbit

  • #1

    Mijn hartslag in rust is al enkele weken 75 volgens mijn Fitbit, dat was vroeger 71 tot 72. Mijn hartslag zit ook 9 tot 11 uur per dag in vetverbrandingszone, dat was ervoor gemiddeld 7 uren. Tijdens de nacht heb ik al enkele weken last van zweten. Moet ik mij daarover zorgen maken? Als ik geen Fitbit had dan zou ik het niet weten van mijn hartslag. Ik heb verder geen klachten.

    Reageer
    #2

    Een hartslag via een Fitbit of ander dergelijk horloge is niet altijd voor 100 procent correct. Het kan een aantal slagen per minuut verschillen van de werkelijkheid. Als je niet stil zit dan is je hartslag uiteraard hoger. Bij bijvoorbeeld trap lopen is je hartslag al snel 90 slagen per minuut. Het hangt er dus een beetje vanaf wat voor dingen je tijdens de dag doet. Als je bijvoorbeeld zittend werk doen dan zal je hartslag uiteraard doorheen de dag lager zijn dan wanneer je bouwvakker bent en de ganse dag weg en weer loopt. Dat kan de reden zijn dat je hartslag gedurende de dag in de vetverbrandingszone zit.

    Ook door het feit dat je je nu zorgen begint te maken kan het zijn dat je hartslag wat hoger is. Je hebt immers stress en dat vergt energie van je lichaam.

    Reageer
    #3

    dat verschil is verwaarloosbaar. Dat kan in ieder geval geen klachten veroorzaken

    Reageer
    #4

    Kan dat komen door stress? Heb nogal zenuwslopende weken achter de rug. En hoe stop ik dat zweten? Is wel vervelend. Ik slaap best wel goed nu, maar toch steeds dat zweten.

    Reageer
    #5

    Het zweten kan daar een gevolg van zijn. Je zult waarschijnlijk even moeten herstellen van de stress

    Reageer
Reageer op: Hartslag Fitbit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief