Wit wegtrekken,hartkloppingen en bijna onwel worden na bepaalde handelingen/acti

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een vrouw van 36 jaar oud zonder (tot nu toe) merkbare gezondheidsklachten. Echter heb ik sinds kort ineens het gevoel van onwel worden bij bepaalde activiteiten of handelingen zoals persen (sorry voor de details), niet lang na een maaltijd of lang staan. Ik trek allereerst wit weg , dan volgen er hartkloppingen, licht in het hoofd worden en als ik niet snel ga liggen zou ik voor mijn gevoel kunnen gaan flauwvallen.

  Ik heb uiteraard contact opgenomen met de huisarts en ze wil wat bloedonderzoek doen en onder het mom van "als we toch bezig zijn" een holteronderzoek. Het is dan afwachten of 1 en ander te herleiden is, maar ik ben alvast even benieuwd of dit herkenbaar is bij iemand. Als ik eerlijk ben vind ik het wel een nare klacht en word ik er onzeker van.

  Graag hoor ik van jullie!

  Met hartelijke groet,

  Elena

  Reageer
  #2

  Ik vermoed dat het met een lage bloeddruk te maken heeft. Het lijkt erop dat je bloeddruk zakt, daar wordt je onwel van, krijg je het gevoel te gaan flauwvallen, vervolgens gaat je hart de lage bloeddruk compenseren door enorm te versnellen.
  Ik heb het zelf ook en ervaar deze klachten ook zo.

  Reageer
Reageer op: Wit wegtrekken,hartkloppingen en bijna onwel worden na bepaalde handelingen/acti


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief