Afweersysteem

 • #1

  Beste

  Ik maak me af en toe zorgen omdat ik steeds verkouden ben wanneer onze dochter van 17 maanden ook een verkoudheid heeft. Zij gaat naar de kinderopvang. Ik dacht steeds dat mijn afweersysteem haperde omdat ik telkens mee ziek was.

  Vorige week was ze opnieuw verkouden (negatieve coronatest) met veel snot en hoesten en een temperatuur van 38.5 graden. Sinds woensdag had ik dus ook keelpijn maar vandaag is dat reeds voorbij. Klink wel iets meer hees dan normaal en heb enkel nog een lichte kriebel in de keel. Ik heb helemaal geen loopneus of vertopte neus gehad.

  Dat het nu niet echt doorzet met meerdere symptomen en dat alles redelijk snel weg gaat (2 dagen), is dit een teken dat mijn afweersysteem toch naar behoren lijkt te werken? En dat ik mij dus niet echt zorgen hoef te maken?

  Mvg

  Reactie
  #2

  Hoi, ik zou me geen grote zorgen maken. Kleuterjuffen die hun loopbaan starten, hebben in het begin ook allerlei kwalen van de kleintjes, doorheen de jaren worden ze er steeds meer tegen bestand en minder ziek. Ik denk dat jij nu ook alles zal opnemen van je kindje. Als je vermoeid bent, dan neem je sneller virussen over volgens mij. (ik ben geen arts of dokter, ik geef je mijn ervaring als mama van vier kids)

  Reactie
  #3

  Ik denk niet dat het iets is om bezorgd over te zijn

  Reactie
Reageer op: Afweersysteem
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief