nagelprobleem

 • #1

  he he, na veel zoeken kom ik bij nagelproblemen. En oh boy wat heb ik die!!! De nagels van mijn handen zijn slap, geribbeld in de lengte, waarbij de duimnagels ook nog eens een grote deuk en/of hobbel hebben in de breedte. Verder breken en brokkelen ze konstant, hoe kort ze ook zijn. Het lijkt wel of ik nagels bijt, zo kort zijn ze soms. Dan mijn teennagels: vanavond bij de verzorging van mijn voeten ontdekte ik dat het halve maantje bijna de hele nagel beslaat. Lijkt me geen goed teken.

  Ik heb een chronisch gebrek aan energie. Slik zink, vit. C en E.
  Wie kan mij helpen gezonde nagels te krijgen?
  De handen zijn al ruim 2 jaar een drama. De tenen sinds vorig jaat zomer.

  Reageer
  #2

  "Ik heb een chronisch gebrek aan energie", dat lijkt me toch een groter probleem dan nagels. Dat kun je verbloemen door kunstnagels. Ga eens naar een nagelshop en laat je voorlichten. En probeer eens serieus uit te laten zoeken waar dat gebrek aan energie vandaan komt. Om dat te verbeteren zal ongetwijfeld je nagels ook ten goede komen!!

  Reageer
  #3

  nagels en haren laten zien hoe je gezondheid is. Waarschijnlijk niet zo best dus en dat schrijf je al. Laat het eens uitzoeken wat er aan de hand is en doe er dan iets aan. en inderdaad bovenstaand is goed advies: nagelstudio.
  Succes, Brenda

  Reageer
  #4

  Ja, ik herken het probleem. Ook in relatie tot de haren. Ik heb wel jaren nagels gebeten, maar daar ben ik plots mee opgehouden. Ik verzorg mijn nagels nu echt elke dag. En ik heb opgemerkt dat zomers mijn nagels veel steviger zijn, dus nu het weer herfst is, lak ik mijn nagels om de dag met een voedende, transparante lak waardoor ze er toch verzorgd uitzien.

  Reageer
  #5

  Ik ben benieuwd hoe het nu met je nagels gaat en of je er iets aan heb gedaan en zo ja wat?:))heb er zelf ook last van.:))

  Reageer
  #6

  Ik las dat silicium de nagels sterker maakt. Tabletjes.

  Reageer
Reageer op: nagelprobleem
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief