Nagelprobleem!!

  • #1

    Lieve lezers,

    Al een paar weken heb ik last van een probleemnagel, zowel in grote teen als mijn duim. Het lijkt beide hetzelfde te zijn en het gevolg van overmatig bezig zijn met nagels(nagelriemen) knippen en alles wat daarbij hoort. Echter ben ik nu bang dat ik mijn nagels dusdanig heb verminkt, dat deze niet correct terug groeien.

    De fotos laten zien hoe het er nu bij ligt. Beide is begonnen als een klein scheurtje midden in de nagel. Bij mijn duim is dat plekje herstelt en is het zich naar boven gaan verspreiden doot opnieuw bijten/trekken/knippen van nagels. Dit is ook wel tot bloedens toe en het leven. Bij mijn grote teen is dit plekje niet zo zeer verplaatst maar ook door het trekken/knippen van nagels verder gebladdert.

    Nu mijn sokken steeds blijven hangen aan dit plekje en mijn nagel van mijn duim niet zo goed eruit meer ziet, (Ofja beide ziet er niet smakelijk uit) vraag ik mijzelf af: wat is er aan de hand en wat kan er tegen gedaan worden?! Mijn duim is wel belangrijk gezien er gewoon een stuk nagel letterlijk en figuurlijk mist.

    Help me out!!

    Reageer
    #2

    Ik zou om te beginnen maar eens van de nagels afblijven en ze de kans geven om te groeien.

    Reageer
    #3

    Inmiddels heb ik zowel teen als duim al een aantal weken(4 weken ofzo) niet aangeraakt met een schaar of wat dan ook.

    Kan het daadwerkelijk zo lang duren?

    Reageer
    #4

    Dat kan inderdaad een hele tijd duren.

    Reageer
Reageer op: Nagelprobleem!!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief