verspringende vaatontstekingjes

  • #1

    hallo,
    1 jaar geleden na een lange wandeling, waarschijnlijk bevroren tenen ogelopen!
    sindsdien heb ik de navolgende klachten, verspringende blauwe en dode plekken op rechter voet, geen gevoel in voetbed, trekt nu helemaal door naar mijn onderbeen.
    na een nacht slapen kan ik niet meer lopen, dan slik ik 2 pijnstillers en kom dan op gang. een zeer beklemmend gevoel in onderbeen.Ook een dikke enkel, alsof hij verstuikt is.
    ben geen minuut zonder pijn, alleen op vanakntie 2 weken lang.Ben al bij een vaatspec, reumatoloog, dermatoloog, orthopeed, podoloog, allemaal zeggen ze wintervoet, dat kan toch niet een heel jaar en nog langer duren. heb ook een onderzoek gehad naar het zuurstof gehalte was maar 14%, moet liggen tussen de 50 en 80%...!!
    Ben ook Crohnpatient.
    Wat denken jullie?

    On tour

    Reageer
    #2

    tijd voor iets anders...Acupuntuur???? Brenda

    Reageer
    #3

    Blijkbaar zijn de toevoerende vaten die het zuurstof naar de benen vervoeren van zo`n kaliteit dat ze hun werk niet goed meer kunnen doen. Dit zou het gevolg kunnen zijn van atherosclerose en of roken. Ik zou terugggaan naar de vaatspecialist.

    Daarnaast kun je nieuwe vaatgroei stimuleren door flink te gaan sporten, en je benen flink te activeren. Langzaam opbouwen is het devies, niet tegen de pijn ingaan, een beetje mag, teveel schaadt.

    Reageer
    #4

    Diarree, buikpijn en koorts zijn de belangrijkste klachten bij de ziekte van Crohn. Is de ziekte actief dan kan het voorkomen dat er meer klachten optreden buiten het darmkanaal.

    Hierbij valt te denken aan:

    Aften in de mond;
    Gewrichtsaandoeningen 25-40%
    Huidafwijkingen 9-23%
    Oogletsel, bijvoorbeeld Uveitis, Episcleritis
    Leverziekten

    Meer informatie over bijwerkingen bij de ziekte zijn te lezen in het boek 'Leven met langdurige darmziektes'. Dit boek is te bestellen bij het servicebureau van de Crohn en CU vereniging Nederland. Het servicebureau is bereikbaar van 10.00-14.30 op nummer 0346-261001

    Zie ook: http://www.crohn-colitis.nl/p_agenda2

    Reageer
Reageer op: verspringende vaatontstekingjes


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief