Zwemmen met ingegroeide teennagel

  • #1

    Hallo,

    ik ben maandag naar de dokter geweest. Daar kwam ik aan met een gezwollen teen met pus erin. De dokter heeft het opengesneden, pus eruit laten lopen en ontsmet. Nu ben ik drie dagen verder, teen is niet meer gezwollen en er zit niks meer dan een normaal wondje. Er zit een een niet-vochtig wondje op nu, ik denk normaal? Ik heb ook dagelijks in een soda-badje gezeten, op aanraden van de dokter.

    Nu is mijn vraag, kan ik hier al mee zwemmen? Is er niet een kans dat er, doordat de wond vochtig wordt en het losser gaat zitten, een bacterie in komt te zitten en weer gaat onsteken?

    Alvast bedankt voor jullie antwoord

    Reageer
    #2

    Dat zou kunnen maar ik denk dat de kans klein is.

    Reageer
    #3

    Nog een vraag. Stel ik kom uit het water, er komt een bacterie in. Zal een soda bad een half uur erna de bacterie weer 'eruithalen'?

    Reageer
    #4

    Dat denk ik niet.

    Reageer
    #5

    Hoe ziet je teen er op dit moment uit?

    Reageer
    #6

    Even foto gemaakt:

    Reageer
    #7

    Zo te zien is het toch nog niet helemaal weg. Maar ik zie geen reden waarom je niet zou kunnen gaan zwemmen. Laat het pleister weg. Dat is niet meer nodig en zorgt er alleen maar voor dat het langzamer geneest.
    Het lijkt erop dat je aan de andere kant van de teen ook last gaat krijgen.
    Ga een keer naar een pedicure.

    Reageer
    #8

    ik heb een vraag ik ben in januari geopereerd aan mijn 2 tenen door een ingegroeide teennagel aan de ene kant is er een hele ontsteking en men nagel groeit in.ben een tijdje geleden naar de dokter geweest maar hij zei dat hij nog niet moest opereren ben nu een tijdje verder en het is veel erger geworden is het gevraarlijk of erg als je met zo’n teennagel gaat gaan zwemmen ?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik zou dat niet doen en eerst maar eens teruggaan naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Zwemmen met ingegroeide teennagel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief