grote teen

  • #1

    3 september ben ik geopereerd aan mijn grote teen. De nagel is volledig verwijderd en ik kan nu geen nagel meer krijgen.

    Mijn teen blijft maar pijn afgeven (branderige pijn) en de wond scheidt nog steeds wondvocht af. Ook blijft de huid die onder de nagel zat vuurrood. Het is erg gevoelig, ik loop al 3 maanden met een verbandschoen omdat ik er niet heel lang schoenen op kan verdragen. In het ziekenhuis is me verteld dat het een kwestie van lange adem hebben. Ik vraag me af of er niet wat anders aan de hand kan zijn aangezien het nu al heel lang duurt. Of is 3 maanden een normale periode?

    Reageer
    #2

    3 maanden is wel lang. Ik zou toch even bij de huisarts langs gaan om te laten nakijken of er geen ontsteking is.

    Reageer
    #3

    Ik ben vorige week naar de chirurg geweest maar die zegt dat het goed gaat en dicht is. Het zou niet ontstoken zijn. Dat ik gewoon een lange adem moet hebben en als het over een flink aantal maanden nog steeds zo is, ik dan maar een keer moet terugkomen. Het zou vanzelf goed moeten komen.

    Reageer
    #4

    Nou dat is dan goed nieuws. Er is in ieder geval geen ontsteking.
    Veel beterschap dan maar.

    Reageer
Reageer op: grote teen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief