Trillende handen en kaak

  • #1

    Hallo,

    Ik ben 31 jaar en heb al een aantal weken last van trillende handen en onderkaak. Momenteel is mijn kaak niet meer zo aan het trillen maar trilt mijn rechter wijsvinger juist heel hevig (gaat echt op en neer), een aantal dagen terug was het juist mijn duim die veel trilde.
    Daarnaast heb ik weinig energie, stijve schouders (al jaren) en had ik een paar weken terug een aantal dagen last van spieren in mijn lies die ik nu soms tijdens het bewegen nog wel voel. Door het trillen van mijn kaken de afgelopen dagen heb ik ook last van stijve kaken. Ik werk achter een computer en heb wel een beetje last van stress dus ik hoop dat het daardoor kan komen maar ik ben hypochonder dus maak me hier best wel zorgen om en ben bang dat het parkinson is, zeker omdat het nu al weken zo gaat.

    Weet iemand wat dit zou kunnen zijn?

    Alvast heel erg bedankt.

    Groet,
    Jakob

    Reageer
    #2

    Angst, stress en spanningen kunnen dit soort klachten dus veroorzaken.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de snelle reactie. Ik ben ook vaak duizelig als ik opsta en heb niet veel energie en de trillingen duren al een paar weken. Is dit niet precies hoe Parkinson begint? En hoe zou dit over moeten gaan als het geen Parkinson is? Ik voel niet veel stress in mijn hoofd. Alvast bedankt!

    Reageer
    #4

    Parkinson zal dat zijn hoor. Het lijken toch alleszins op klachten van angst/stress en hyperventileren

    Reageer
    #5

    Bedankt voor de reactie, hoe bedoeld u "parkinson zal dat zijn hoor"?

    Reageer
    #6

    Heel herkenbaar, ik heb dit zelf namelijk ook... bedoelde John dat dit Parkinson zal zijn, of bedoelde hij dat het meer lijkt op hyperventilatie/stress dan parkinson?? Ik heb last van chronische hyperventilatie maar schrik van het laatste bericht van John!

    Reageer
    #7

    ik bedoelde dus Parkinson zal het NIET zijn. Excuus

    Reageer
    #8

    Super. Bedankt!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Trillende handen en kaak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief