Bult op voet bij grote teen

  • #1

    Twee weken geleden bij kickboksen een blessure aan voet opgelopen. Een tijdje blijven doorlopen, maar blijf een bult/pijn houden en grote teen lijkt klein beetje scheef te staan. Wat zou er aan de hand kunnen zijn en tijd voor een bezoek aan de huisarts?

    Reageer
    #2

    Daar zou ik idd mee naar de huisarts gaan, aangezien het via een forum gissen is naar de oorzaak......

    Reageer
    #3

    Daar had je dus al veel eerder mee naar de huisarts moeten gaan. Dus: ja ga ermee naar de huisarts

    Reageer
    #4

    Ruim 1,5 week geleden bij de huisarts geweest. Hij zegt dat er mogelijk een scheurtje in het bot zit, wat alleen met totale rust geneest.

    Heb de de afgelopen 10 dagen zeer rustig aangedaan, maar zie nog weinig effect. Bult aan de zijkant/boven grote teen zit er nog steeds. Volgens de huisarts heeft naar het ziekenhuis vooralsnog geen zin, want op deze plek valt geen gips te plaatsen. Bij werkelijk scheurtje zal het maximaal een spalk worden.

    Mocht over een week niet duidelijke verbetering zichtbaar zijn, dan kan ik alsnog naar het ziekenhuis voor een foto. Hoe geloofwaardig is dit verhaal van de huisarts en wat is de normale hersteltijd van deze kwetsuur?

    Reageer
    #5

    Ik zou wel nu een foto laten maken. Met een gipsschoen kan wel je voet volledig gemobiliseerd worden

    Reageer
    #6

    Dat is zeer geloofwaardig wat de huisarts zegt. En met 10 dagen ga je daar ook niet vanaf komen. Dat kan nog wel even duren. Bovendien is een röntgenfoto niet altijd even betrouwbaar als er een bloeduitstorting/zwelling zit.

    Reageer
Reageer op: Bult op voet bij grote teen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief