eaton littler operatie – nasleep

 • #1

  9 weken geleden ben ik geopereerd aan mijn linker duim. door hypermobiliteit stond deze permanent uit de kom en de hand was zwaar overbelast en daardoor erg pijnlijk. Ze hebben een pees uit mijn arm in mijn duim geboord maar de duim wil het maar niet goed gaan doen. Momenteel wordt het eigenlijk alleen maar slechter. Veel zwelling en stijfheid en bijbehorende pijn. Ik moet alles met 1 hand doen. herkent iemand dit en hoe was het verloop? begin moedeloos te worden.

  Reactie
  #2

  Wat zei de behandelend hand-chirurg? Ik heb een artikeltje gevonden in het Nederlands tijdschrift voor geneeskunde waarin werd gesproken over succesvolle behandelingen.

  Hier is het arikel uit het ntvg:

  http://www.ntvg.nl/publicatie/artrodese-van-het-carpometacarpale-gewr-275252/volledig

  Reactie
  #3

  Er wordt nog steeds gezegd dat het goed komt, maar na de laatste therapiesessie is het sterk verslechterd. Ik blijf maar doorgaan met oefenen maar heb er een hard hoofd in inmiddels.
  Bedankt voor het artikel, had ik nog niet gevonden.

  Anne

  Reactie
  #4

  Onderzoek over de eaton littler operatie gepubliceerd in het British Editorial Society of Bone and Joint Surgery toont aan dat 20% klachten blijft houden.

  Besef dat een gewricht nauwkeurig functioneert en dat kleine wijzigingen die onvermijdelijk ontstaan tijd nodig hebben om 'in te slijten'.

  Uiteindelijk kan alleen je behandeld chirurg of een 2nd opinie uitsluitsel geven over jouw duim.

  Reactie
  #5

  Ja ik las ook dat er klachten kunnen blijven. Daar zou ik ook niet mee zitten hoor. Ik kan nu na ruim 9 weken echter nog steeds helmaal niets met mijn hand. Dat is erg moeilijk.

  Reactie
Reageer op: eaton littler operatie – nasleep
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief