Pijn in voeten

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al een aantal weken, ongeveer 3 weken last van beide voeten, maar links(voor mij links) is erger dan rechts. Het doet voornamelijk zeer als ik loop aan de bovenkant, dus niet de onderkant van mijn voet, tegen m'n 4 tenen aan(grote teen hoort niet bij de pijn zone), bij beide voeten. Bij mijn linkervoet is ook een soort bult te zien en voelen die niet blauw is. Rechter voet niet. Als ik op de pijnpunten druk bij beide voeten doet het zeer. Ik vraag me af wat dit kan zijn? Ik had laatst een afspraak bij de dokter voor iets anders maar helaas zei hij op een vrij onvriendelijke manier dat hij er niet naar wilde kijken omdat hij geen tijd had. Maar ik maak sowieso een afspraak bij een andere dokter. Maar ik was benieuwd of mensen hier weten wat het kan zijn? Ik hoor het wel. Mvg, anoniem.

    Reageer
    #2

    Hey,

    Pijn in je voeten kan door zoveel verschillende dingen veroorzaakt worden,dat je daar toch echt zonder onderzoek geen goed antwoord op zult krijgen.

    Denk dat je dus beter naar een arts, fysiotherapeut of podotherapeut kunt gaan om daar je klacht uit te leggen.

    Wat je huisarts betreft, die had het misschien wat vriendelijker kunnen brengen. Maar door de hoge werkdruk behandelen vrijwel alle huisartsen per afspraak maak één probleem per patiënt. Wil je twee dingen laten bekijken, moet je vooraf een dubbel consult afspreken. Om te voorkomen dat het spreekuur enorm uitloopt omdat meerdere patiënten zo extra tijd kosten voor de arts en andere mensen dus zitten te wachten.

    Groetjes Suzan

    Reageer
Reageer op: Pijn in voeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief