Pijnlijke enkels

 • #1

  Meer dan 2 jaar geleden ben ik tijdens het boulderen een paar meter naar beneden gevallen en daarbij klapte mijn beide enkels dubbel. Ik kon toen een week amper lopen en heb daarna nog maanden pijnlijke enkels gehad met traplopen en op en af stappen fiets. Nu en vooral in de koudere maanden of na een lange dag werken op werkschoenen heb ik als ik van de bank af kom ontzettend stijve en wat pijnlijke enkels, dit trekt snel weer weg. Nadat ik wakker ben geworden en dan moet traplopen is ook pijnlijk. Ik hou er niet van naar de dokter te gaan maar als ik ga zouden ze hier nog wat aan kunnen doen of had ik toentertijd meteen naar de dokter moeten gaan?

  Reactie
  #2

  Hoi,

  Je zou er om te beginnen mee naar een fysio kunnen gaan.

  Die kan je onderzoeken en advies geven of het toch verstandig is naar bijvoorbeeld een orthopeed te gaan.

  Ik kan je uit ervaring vertellen dat het niet altijd handig is om door te lopen nadat je flink door je enkel gegaan bent en dat niet goed laten behandelen of genezen. Uiteindelijk kan daarna een klein misstapje voor heel veel ellende zorgen,ik zit nu inmiddels meer dan een jaar met mn voet omhoog en mn enkel is naar de klote!

  Dus ik raad je aan om er in elk geval naar te laten kijken!!

  Groetjes Suzan

  Reactie
  #3

  Je had sowieso destijds naar de dokter moeten gaan. Maar dat is nu mosterd na de maaltijd. Ik zou er nou wel mee gaan. Vraag een verwijzing voor de orthopeed

  Reactie
Reageer op: Pijnlijke enkels
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief