Bloed bubbeltje (?) in vinger

  • #1

    Hoi iedereen.

    Zo'n 6 jaar geleden had ik opeens op pijn aan een plekje op mijn ringvinger nadat ik erop leunde terwijl ik op een tafel zat. Het leek alsof een bloedvaatje iets was opgezet, maar na een kwartiertje was de pijn (deed overigens alleen pijn bij aanraken) weg. Op die plek heb ik nu nog een klein blauw onderhuids "knobbeltje (het steekt niet uit, maar als je er overheen gaat met je nagel voel je hem als een knobbeltje bewegen)". Het lijkt een soort klein bubbeltje bloed.

    Ik maak me altijd snel zorgen, maar sinds zoiets nooit weer is gebeurd en er geen veranderingen zijn opgetreden verder heb ik het geprobeerd van me af te zetten. Ik heb lang gedacht/mezelf wijsgemaakt dat dat "bloed bubbeltje" gewoon een deel van een ader was die misschien wat meer naar boven ligt dan de rest van de ader. Maar nu heb ik vandaag weer even een angstig momentje toen ik toevallig het knobbeltje/bubbeltje zag. Heeft iemand iets soortgelijks? Ik heb weleens gelezen over bloed bubbeltjes die ontstaan nadat een adertje knapt, maar dat dat er na 6 jaar nog zit vind ik wel knap..

    Reageer
Reageer op: Bloed bubbeltje (?) in vinger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief