Plots paarse/zwarte vlek dikke teennagel

 • #1

  Hallo allemaal,

  Sinds 4 á 5 week geleden zag ik dat ik op mijn linker dikke teennagel een paars/zwarte plek heb zitten die zich wat uitspreidt van boven naar beneden en stopt op ongeveer de helft. Ik heb mijn teen niet gestoten, niet er iets op laten vallen of een ander trauma gehad. Ook draag ik geen te strakke schoenen die dit kunnen veroorzaken.

  Ik weet nog toen het mij opviel dat ik dacht, Hé, hoe komt dat nou? Het doet ook geen pijn, ook niet als ik er op druk of iets dergelijks. Het zit ook alleen op mijn linker dikke teennagel, verder op geen enkele andere nagels. Het is dus echt een zwart/paarse vlek die wat uitloopt naar beneden. Het is volgensmij ook ietsje groter geworden deze weken en na 4/5 week is het nog niet kleiner of vervaagd. Het is dus ook niet mijn hele teennagel maar echt een soort vlek(je).

  Ik ben gewoon erg benieuwd wat dit kan zijn en ben bang dat mijn teennagel er af zal gaan vallen. Ik heb het niet zo met nagels die los zitten enzo dus vandaar dat ik hier de vraag stel over wat het misschien kan zijn.

  Alvast bedankt!

  - D

  Reageer
  #2

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Het zou een schimmelinfectie kunnen zijn of toch een blauwe nagel. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reageer
Reageer op: Plots paarse/zwarte vlek dikke teennagel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief