Pijn aan hiel in lighouding

  • #1

    Ik heb eerst eind December last gekregen van mijn achillespees, dit is na het dragen van een brace weggegaan binnen 3 weken. Daarna kreeg ik echter een pijnlijk brandend gevoel onder mijn hiel als ik op bed lag. Ook na lopen kreeg ik last. Het leek geen hielspoor, want ik had geen pijn direct onder de hiel.

    Vervolgens naar de podoloog geweest en steunzooltjes op maat laten maken. Deze draag ik nu 4 weken maar de pijn als ik op mijn rug lig is nogsteeds niet te harden en ik krijg ook steeds meer last onder de voet. Mijn voeten branden nu de hele dag ๐Ÿ™

    Ik heb al dry needling gedaan in de kuitspier, ijscompress om de paar uur, kuit-rekoefeningen, kuit-trainoefeningen, maar dus nog zonder resultaat.

    Het wil nu zijn dat ik ook chronische teelbalpijn en stuitpijn heb, waardoor het voor mij erg belangrijk is om te kunnen bewegen en te kunnen trainen (bilspieren trainen etc). Dit lukt nu allemaal niet.

    Heeft iemand een suggestie of tip wat ik kan doen? Ik lees nergens pijn aan de hiel in lighouding..

    Reageer
Reageer op: Pijn aan hiel in lighouding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief