Atrose aan rechtervoet

  • #1

    In 2016 is atrose aan mijn rechter voet geconstateerd met röntgen foto bij CWZ, afdeling orthopedie, in Nijmegen. Ik heb nadien aangepaste schoenen hiervoor gekregen, die aanvankelijk goed hielpen bij het lopen en de pijnklachten. De laatste tijd krijg ik weer wat meer pijnklachten ook al probeer ik mijn schoeisel regelmatig te wisselen (op advies van orthopeed/fysiotherapeut). Ook lijkt mijn rechter voet een kromming cq vergroeiing te krijgen. Wat kan ik met deze klachten doen?
    Ik dacht aan een verwijzing van de huisarts voor de afdeling orthopedie met de vraag of ze een nieuwe röntgen foto kunnen maken en dat we kunnen kijken wat nu de stand van zaken is.
    Is het normaal dat een voet met atrose dikker is dan de andere voet zonder atrose en dat deze na verloop van tijd wat gaat vergroeien ?
    Zo ja, moet je dan daarmee leren leven of is daar nog iets (operatiefs) aan te doen ?

    [blockquote]BBCode you used is not allowed.[/blockquote]

    Reageer
Reageer op: Atrose aan rechtervoet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief