Maca supplement

  • #1

    Goeie dag,

    hebben jullie ervaring of kennis van Maca supplement?

     

    werkt het nou echt goed en gezond? of valt dat nou eigenlijk wel mee??

    Reageer
    #2

    Maca gebruik ik nu iets meer dan een maand. Ik hou nu per vandaag twee weken pauze. Vooral om te ontdekken wat ik dan inlever. Ik ben begonnen met supplementen van 3000mg gele maca extract 1:20. Hier dacht ik de eerste week veel van te merken qua energie. De tweede week werd ik echter erg moe. Vanaf toen verloor ik een beetje het geloof in maca. Toen ben ik begonnen met een gecombineerde capsule in een lagere dosis, zwart, geel en rood, dat doet een stuk meer. Ik zit er lekker door in mijn vel en voel mij een stuk stabieler. Terwijl ik aan het herstellen bent van een mentale inzinking, komt dit heel goed van pas. Qua libido merk ik niet zozeer verschil. Wel merk ik verschil in de doorbloeding van de genitaliën. Dit is soms teveel van het goede en geeft soms pijn. Het spul beneden neemt ook wat in omvang toe. Testosteron neemt niet toe. Het geeft een boost aan dopamine. Die verhoging van dopamine onderdruk het prolactine level. Prolactine onderdrukt het lustgevoel en onderdrukt de werking van testosteron. Het objectieve testosteron level gaat dus niet omhoog, maar wat je aan testosteron aanmaakt, wordt wel effectiever gebruikt.

    Vaak wordt voor mannen zwarte maca opgehyped omdat het op sexueel energiegebied voor hen het meeste oplevert. Toch is het raadzaam om zwarte maca gecombineerd met rode maca te gebruiken. Zwarte maca heeft de neiging om de prostaat versneld te vergroten. Rode maca heeft als eigenschap dat het de prostaat verkleind of remt.

    Als je medicatie gebruikt is het raadzaam om met de apotheker te overleggen aangaande de wisselwerking. Met schildklier problemen moet je er ook niet aan beginnen.

    En qua dosering is less more

    Reageer
    #3

    Zit allemaal tussen de oren. Synthetische pillen gaan je niets opleveren, alleen maar een lichtere portemonnee. Succes.

    Reageer
Reageer op: Maca supplement


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief