Metaal binnengekregen?

  • #1

    Ik heb (heel suf) zonder te denken een metalen pan met noedels in de magnetron gezet. Ik hoor de het vervolgens knetteren en er leek nog geen schade te zijn aan de magnetron. Er kwam wel een beetje rook uit de magnetron en ik rook een geur die je ook ruikt bij het lassen. De opgewarmde noedels waren warm en ik heb er van gegeten. Na een paar happen vond ik het echter een metaal-achtige smaak hebben. Ik ben nu bang dat ik bij het eten van die paar happen metaaldeeltjes heb binnengekregen. Als dit het geval is, hoe schadelijk is dit dan? Kan ik metaaldampkoorts hiervan krijgen? En is het mogelijk dat het mijn lichaam schade aandoet zonder dat ik het direct door heb?

    Reageer
    #2

    Dat zal nog wel meevallen na een paar happen.
    je moe de pan wel weggooien...

    Reageer
    #3

    Top, dank voor de respons!

    Reageer
    #4

    Hoe is dit afgelopen? Ik heb een pan te lang op het vuur gezet en rook ook metaal. Dit heb ik ingeademd, hoe schadelijk is dot?

    Reageer
    #5

    Dat zal niet zoveel problemen opleveren

    Reageer
Reageer op: Metaal binnengekregen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief