EETLUST WEG

  • #1

    Ik heb al 3 weken geen eetlust meer, ik eet wel, maar de eetlust is weg, soms zit er ook geen smaak  meer aan.

    Iemand advies of tips van wat het kan zijn?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen.  Ga eens met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Bij een verminderde eetlust kunnen tekorten spelen, zoals aan zink, vitamine B/B12. Tekorten aan deze stoffen kunnen ook van invloed zijn op je smaak. Ook allerlei neurotransmitters hebben invloed op je eetlust. In elk geval zorgen voor een goed eetpatroon, met de juiste voedingsstoffen en eventueel wat aanvulling. In edelgistvlokken zitten onder andere vitamine B en zink.  Zelf had ik vroeger een erg slechte spijsvertering door verkeerde voeding en doordat ik bijvoorbeeld kaas slecht kon verwerken en daardoor ook minder trek. Goed voor jezelf zorgen en goed naar je  lichaam luisteren, wat het nodig heeft en ook zorgen voor voldoende lichaamsbeweging.

    Reageer
    #4

    Kom nog wat tegen op internet dat tekorten aan andere vitaminen, als vitamine A, C en D ook invloed hebben op de eetlust. En dat een magnesiumtekort ook invloed kan hebben.

    Reageer
Reageer op: EETLUST WEG


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief