Eetlust verdwijnt niet meer

  • #1

    Beste mensen,

    Aangezien ik druk bezig ben met mijn opleiding ben ik (tijdelijk) gesopt met blowen. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik verslaafd ben aan wiet en heb ook nooit een drang om te blowen. Sinds 2 weken merk ik heel erg dat ik een soort gevoel heb wat lijkt op eetlust maar niet verdwijnt. Het maakt niet uit hoeveel ik eet. Het gevoel blijft. Op internet staat dat een toenemende eetlust een afkickverschijnsel kan zijn van nicotine. En dat het "hunkeren" naar een sigaret verward kan worden met een hongergevoel. Ik rook geen sigaretten en heb dit ook nooit gedaan. Ik heb totaal geen drang om sigaretten te roken. Helaas heb ik wel heel erg last van deze "eetlust" die gewoon niet weggaat. Heeft iemand hier ervaring mee? Wat kan ik het beste doen om dit tegen te gaan? Het lijkt gewoon alsof er geen rem meer is in mijn hoofd. Need help!

    Reageer
    #2

    Zorg dat je veel water drinkt. 2 liter per dag
    Liefst 2 glazen voor de maaltijden, eventueel met een beetje citroensap.

    Reageer
    #3

    Gebruik van drugs verandert wat in je neurotransmitters en zorgt voor tekorten aan allerlei vitaminen en mineralen, onder andere magnesium. Beste dus zorgen voor volwaardige voeding met complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment en wat voedingssupplementen.

    Reageer
Reageer op: Eetlust verdwijnt niet meer


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief