Wat is er gebeurt?

  • #1

    Hallo,

    Dit is mijn allereerste post op dit forum. Sinds mijn puberjaren heb ik erg veel problemen gehad met het afvallen heb periodes gehad dat ik 78kg woog en met mijn lengte van 1.76m was dit een klein overgewicht. Ik heb jaren problemen gehad met het afvallen.

    Sinds mijn bezoek in Amerika, voel ik me bij terugkomst niet altijd vol energie ( terwijl ik dit vroeger ontzettend veel had ) men dacht dat ik adhd had. Na de zomervakantie besloot ik te gaan hardlopen dit zorgde voor een drastische neergang in mijn kilo's. Inmiddels heb ik het nu al drie weken niet meer gedaan maar ik weeg op dit moment nog maar 66,4kg en ik maak me zorgen.

    Na een bezoek bij de dokter die mij vertelde dat er niks aan de hand was. Besloot ik te gaan bloed prikken. Hier kwam ook niks uit en al mijn bloedwaarden waren in orde. Ik doe al sinds mijn 17e actief aan fitness maar afgelopen tijd is dit wat minder geworden. Heeft iemand enig idee wat ik ermee aan moet. Ik wordt er namelijk enorm chagerijnig van als mensen zeggen dat ik dunner ben geworden. Ik wil zo graag terug naar mijn 72kg.

    Groetjes!

    Reageer
    #2

    Goed van je dat je even naar de huisarts bent gegaan met dit onverklaarbare gewichtsverlies. Gelukkig heeft de huisarts vastgesteld dat er verder geen reden tot zorg is en dat je over je gewichtafname geen zorgen hoeft te maken want je hebt blijkbaar geen lichamelijke ziekten onder de leden.

    Opvallend vind ik het dat je benoemt dat je al eerder problemen hebt gehad met afvallen. Is hier een verklaring voor geweest? Denk je misschien aan anorexia dat in principe een psychische aandoening is. Zoek je hulp voor jouw eventuele anorexia?

    Ik weet niet of ik je goed begrepen heb.

    Reageer
    #3

    Persoonlijk lijkt me die kans erg klein al heb ik er wel rekening mee gehouden. Ik heb een vrij goed eetpatroon. Zo houdt ik rekening met genoeg groente en water etc.

    Al heb ik wel het idee dat ik hiermee aan het doorslaan was heb ik gisteren de stap gezet om toch iets meer te gaan eten. Mocht ik alsnog niet aankomen dan alsnog misschien nog even naar de dokter. Je weet het nooit wat er achter verschuilt.

    Is er ook de mogelijkheid dat er bijvoorbeeld een lintworm aanwezig is. Ik weet niet of door de aanwezigheid het tot een gewichtsverlies kan lijden?

    Bedankt!

    Reageer
Reageer op: Wat is er gebeurt?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief