tussen de 10 en 14 en te zwaar (of ouder kind)

 • #1

  Ben je tussen de 10 en 14 jaar en ben je zwaarder dan je vrienden (heb je misschien overgewicht)? Dan zoek ik jou! Je zou enorm helpen als je onderstaande vragenlijst invult.
  Stichting “Doe FFF Gezond” wil leuke vakantieweken organiseren om jullie te helpen gezonder te gaan leven (en zo gewicht kwijt te raken). Hiervoor willen we weten wat jij leuk vind en graag zou willen tijdens zo’n week. Dus vul de vragenlijst in, zodat wij een leuke vakantie kunnen organiseren die aansluit bij jouw interesses.
  Het invullen duurt maximaal 10 minuten en je hoeft geen contactgegevens in te vullen (anoniem). Klik op onderstaande link (of kopieer deze link) om de vragen in te vullen:
  http://fd8.formdesk.com/adaptics/doefffgezond

  Dankjewel!!!
  Team “Doe FFF Gezond”

  Reactie
  #2

  Sorry, maar kunnen jullie dit niet beter vragen aan kinderen die zich al aangemeld hebben of willen aanmelden?
  Een verwijzing naar de website zou ook wel zo netjes zijn geweest.
  Niet iedere ouder, waarvan zo'n kind vol verwachting die vragenlijst ingevuld heeft, kan zo'n vakantie bekostigen.

  Reactie
  #3

  We willen het programma van de weken juist afstemmen op de wensen van de kinderen, dus vandaar dat we eerst de mening van de kinderen willen weten. Bovendien willen we graag de mening van zo veel mogelijk kinderen weten (zo breed mogelijk).
  Ik las ergens dat verwijzingen naar een website beter vermeden konden worden, vandaar dat ik deze niet geplaatst heb. Maar hierbij alsnog: www.doefffgezond.nl

  Reactie
  #4

  Ik heb het idee dat dit een commercieel bedrijf is dat denkt geld te verdienen aan vakanties voor dikke kinderen...

  Reactie
  #5

  We zijn absoluut geen commercieel bedrijf dat winst wil maken. We willen de kinderen helpen en hun gezondheid verbeteren. De prijzen voor de vakanties zijn (in verhouding) erg laag.
  De totale kosten van een hele week (helemaal inclusief alles: verblijf - groot scoutinggebouw en terrein, alle activiteiten en excursies, alle gezonde maaltijden en complete begeleiding door professionals, zoals dietist, pedagoog, fysiotherapeut en bewegingsdeskundigen)
  zijn slechts 375 euro. Dat is voor ons nog niet eens kostendekkend, dus winst maken doen we echt niet!!!! En toch gaan we ervoor!!!Ik hoop dat ik hiermee dit grote misverstand weg heb kunnen nemen.

  Reactie
Reageer op: tussen de 10 en 14 en te zwaar (of ouder kind)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief