ik kom aan van Seroquel

  • #1

    Beste

    Ik ben ontzettend aangekomen van het medicijnen antipsychotica Seroquel on langs is daar 50 mg van afgebouwd, uiteindelijk scheelde dat een kilo, was daar heel blij mee. Maar verder afbouwen lukte niet. slik nu 450 mg, en dat zal nooit anders meer woorden, hooguit nog 50 mg eraf ooit.

    Ik heb een dikke buik en alles is wat opgeblazen, toen die ene kilo eraf was voelde ik dat aan al mijn kleding, en voelde goed. Nu is het weer bijgetrokken, en is de buik er weer, ik eet normaal. een dieet van de diëtiste, waar ik me aan kan houden, snoep niet, en loop elke dat een aantal km . En thuis nog op de home trainer. De diëtiste zegt dat ik vooral vocht vasthoud, is het wat om naar de huisarts te gaan en wat plaspillen te vragen ??

    vriendelijke groet Sjella

    Reageer
    #2

    Je kunt het bespreken, maar moet daarbij wel zeggen, dat ik niet denk dat het veel gaat uithalen. Het zal ook niet voornamelijk vocht zijn. Door het middel verandert je metabolisme

    Reageer
    #3

    Antipsychotica remmen de aanmaak van melatonine, zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder Q10 en vitamine B en vertragen je metabolisme. Tekort aan melatonine kan ook gewichtstoename bevorderen. Q10 is een stofje dat onder andere belangrijk is voor de insulinegevoeligheid. Ook doen ze niets aan oorzaken. En je raak afhankelijk.  Eventuele plaspillen zorgen voor verlies van veel mineralen en vitamines.

    Reageer
Reageer op: ik kom aan van Seroquel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief