Vermageren door sport en apple cider vinegar – gebruik van pil

  • #1

    Hallo!

    Ik ben een 20 jarig meisje, 1m 70 groot en jammer genoeg verdikt sinds ik op kot zit voor mijn studies. Ik zou graag enkele kilo's willen vermageren, te beginnen met te joggen/wandelen. Ik zag vele video's verschijnen over het drankje water & aplle cider vinegar. Dit zou je lichaam stimuleren en jje eetlust verminderen. Bovendien heeft het al vele meisjes (en jongens) geholpen om ook wat gewicht te verliezen (bij combinatie met beweging en betere voedingspatroon).

    Nu, ik neem ook wel de pil. Volgens mij gaat dat drankje een drainerend gevoel met zich meehebben. Is het dan aan te raden dat ik het inneem?

    Reageer
    #2

    Dat zal geen invloed hebben op de pil

    Reageer
    #3

    Bij de drogist verkopen ze ook supplementen die de eetlust verminderen mocht je je toch zorgen maken.

    Reageer
    #4

    Water met citroensap werkt ook prima om de eetlust te drukken

    Reageer
    #5

    Vooral belangrijk is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Ben geen voorstander van azijn, omdat het zorgt voor verzuring van je lichaam. De pil bevordert oestrogeendominantie, wat gewichtstoename kan geven. Ook zorgt hij voor verliezen aan vitaminen en mineralen, waaronder zink, dat belangrijk is voor je hormonen en stofwisseling.

    Reageer
Reageer op: Vermageren door sport en apple cider vinegar – gebruik van pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief