Appelazijn en afvallen

  • #1

    Ik ben 2 jaar bedlegerig geweest en mag de komende jaren iig nog niet sporten. Ik herinnerde mij dat ik na mijn zwangerschappen appelazijn heb geprobeerd. Daar ben ik een aantal maanden terug weer mee begonnen en ik ben in 3 maanden 17 kg kwijt. Maar eigenlijk is dat niet alles. Ik heb een gluten- en lactose intolerantie en heb tijdens mijn ziekte veel medicijnen gekregen waardoor ik er niet zo fleurig meer uitzag. Ik voel me zoveel beter en energieker sinds ik appelazijn gebruik. Mijn haar glanst weer, mijn lijf reageert veel beter op voedsel en ik voel me gewoon weer sterker. Ik ben er een week of 2 mee gestopt omdat ik wilde checken of het echt door de appelazijn komt. Ook al eet ik altijd erg gezond ik voelde mij meteen weer minder lekker in mijn vel en kwam weer snel wat kilo's aan. Dus nu weer begonnen en na een dag of 3 voel ik het resultaat alweer.Ik heb een fles bij de reformwinkel gehaald. Daar hebben ze ook een flesje met pipetje waar ik het azijn in doe. Elke keer als ik water neem doe ik er een paar druppeltjes in. Dat betekent niet een heel zuur drankje en over de dag verspreid steeds wat azijn naar binnen. Houdt je ook alert of je wel genoeg drinkt. Het werkt fantastisch zo voor mij dus probeer het eens uit.

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Ik vraag me af of al dat appelazijn wel goed is voor je maag! Er bestaat ook zoiets als de citroensapkuur en daar krijgen veel mensen ook maagpijn van! Appelazijn is toch azijn en dus zuur en zuur tast het slijmvlies van je maagwand aan en ook je tandglazuur wordt er niet beter van! Zou het persoonlijk niet zo snel als afvalmiddel gebruiken!

    Reageer
Reageer op: Appelazijn en afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief