Schildklier en spieren

 • #1

  Hallo,

  Hopelijk kunnen jullie mij hiermee helpen. Ik ben 24 jaar oud en ben al enkele jaren niet lekker. Meerdere malen bloedgeprikt en kwam uit dat ik een trage schildklier had. Had last van koude handen en voeten, overgewicht en last van spieren. Ook had ik tussendoor te maken gehad met een ernstige depressie. Voor zowel de trage schildklier als de depressie heb ik medicatie gehad.

  Echter blijf ik me niet goed voel. Ik mocht stopen met de schildklier medicatie. Aangezien mijn bloedwaarden goed zijn. Echter nu een halfjaar later komen mijn klachten weer terug. Vermoeidheid, striae op mijn buik en benen, spierzwakte en zak door mijn benen heen. Ook is mijn menstruatie onregelmatig. Ook heb ik last van overgewicht. in tijden van stress heb ik een soort spieraanvallen. bepaalde spieren gaan dan automatisch omhoog De huisarts neemt mij niet echt serieus met mijn klachten. Aangezien vaak de bloedwaarden in orde zijn.

  Ik ben nu zelf maar weer mijn bloedwaarde aan het bekijken en zag dat ik meerdere keren eiwitten in mijn urine had. Verdere urine testen zijn goed. Nu is mij aangeraden om mezelf keer te laten op cholesterol. ook is mijn suiker in mijn bloed aan de hoge kant. Ik loop al bij dieetist en sport 3x per week..als het gaat met de spieren.

  Is er iemand die dit herkent?

  Mvg.

  Reageer
Reageer op: Schildklier en spieren
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief