Steun bij het sporten/afvallen

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb een klein vraagje, ik hoop dat jullie mij te hulp kunnen schieten.

    Allereerst heb ik mentaal absoluut geen probleem met sporten/bewegen. Sterker nog ik doe het heel graag, als ik eenmaal ben begonnen houd ik het ook lang vol. Ik heb veel doorzettingsvermogen.

    Wat ik wel altijd ontzettend jammer vind is dat ik lichamelijk gauw uitgeput ben. Soms breekt dat mijn hele doorzettingsvermogen af waardoor ik een week of 2 weer niets doe. En dat zorgt ervoor dat ik meer moeite krijg met het opbouwen van mijn conditie.

    Nu weet ik dat er veel middelen zijn op de markt die je steunen bij het sporten. Ik vertrouw ze alleen niet allemaal, ik zou mijn god niet weten welk middel goed voor mij zou kunnen zijn.
    Ik zoek dus iets dat ervoor zorgt dat ik het sporten volhoud, niet snel last krijg van spierpijn, de vermoeidheid weg haalt, de vetverbranding steunt/metabolisme versterkt, spiervorming versterkt en het immuunsysteem op pijl houd.

    Kan iemand mij iets adviseren?
    Prijs is geen probleem.

    Bij voorbaat dank.
    x

    P.s: Ik wil niet verkeerd begrepen worden, wat ik zoek is steun bij het sporten. GEEN DIEETPILLEN!

    Reageer
    #2

    Wat jij zoekt is de juiste begeleiding bij het sporten. Iemand die een goed en betrouwbaar trainingsschema voor jou kan opstellen. De basis hiervan is dat de conditie langzaam opgebouwd dient te worden, zodat het lichaam langzaam kan wennen aan de toenemende belasting. Alle processen die jij beschrijft hebben veel met elkaar te maken en zullen allemaal beter gaan werken als je gaat sporten, mits je dit zorgvuldig en op een gezonde manier doet. Iedere goede fysiotherapeut of gecertificeerde sport trainer kan je hierbij helpen. Middeltjes en poedertjes moet je ver van je houden, de natuurlijke manier is de beste manier en de enige manier die je lang volhoudt en die 100% gezond is voor jouw lichaam en geest.

    Reageer
Reageer op: Steun bij het sporten/afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief