Na 2 jaar gestopt met het suikerdieet – maar blijf afvallen

  • #1

    Heb 2 jaar een dieet gevolgd dat ik zo goed als geen suiker mag binnen krijgen of iig drastisch moest beperken (ik dronk voorheen elke dag 2 liter cola, maar in die 2 jaar dronk ik elke week hooguit 3 glazen cola of sap). ook bewoog ik meer en ben daardoor in 2 jaar tijd 16 kilo kwijt geraakt.

    Nu ik begonnen ben met fitnessen MOET ik meer eten maar ten eerste is mijn maag een stuk kleiner geworden omdat ik 2 jaar lang dieet volgde en ten 2e blij ik maar afvallen ondanks dat ik meer eet en ook meer kcal en vet. Elke maand raak ik tussen de 300 en 600 gram kwijt terwijl ik wel een stuk meer eet.

    voordat ik met het dieet begon kwam ik erg snel aan, maar lijkt wel of mijn stofwisseling door het dieet een stuk sneller is.

    Ik heb btw geen diabetes, heb ook geen symptomen.

    Reageer
    #2

    Belangrijk voor een goed gewicht, is om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Losse koolhydraten als een koekje of cola geven pieken in je bloedsuikerspiegel. Frisdrank zorgt verder voor verzuring van je lichaam en de onttrekking van mineralen in je lichaam. Zorgen dus voor basische voeding en wat voedingssupplementen, om je lichaam weer te herstellen. Wat drinken betreft beter helemaal geen cola maar bijvoorbeeld thee.

    Reageer
Reageer op: Na 2 jaar gestopt met het suikerdieet – maar blijf afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief