Venlafaxine icm shake

  • #1

    Beste,

    Ik gebruik sinds een jaar 150mg venlafaxine en ik fitness er fanatiek bij. Nu heb ik een pot gekocht maar weet niet of ik die veilig kan gebruiken. Ik heb alle ingredienten opgezocht op google maar voor zover ik ben gekomen zijn er geen interacties.

    [blockquote]BBCode you used is not allowed.[/blockquote]

     

    Dat is de ingredienten lijst.  Ik zou ook de huisarts kunnen bellen maar daar ben ik voor mijn gebruik van venlafaxine zo vaak geweest dat ik bijna een strippenkaart nodig had. Dus probeer het eerst even zo.

     

    Met vriendelijke groet,

    Reageer
    #2

    Link werkt niet.

     

    Reageer
    #3

    Op zich zijn er geen stoffen bij die direct interactie hebben met de medicijnen, m.u.v. de caffeine.  1 Portie ( 2 schepjes) bevat evenveel caffeine als 4 koppen koffie. Dat is wel iets om rekening mee te houden.

    Reageer
    #4

    He bedankt voor je snelle reactie, top!
    Dan pak ik gewoon 1 schepje.
    Nogmaals bedankt!

    Groeten.

    Reageer
    #5

    Goed om met je gezondheid bezig te zijn. Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren en aminozuren, samen met allerlei vitaminen, mineralen, bepaalde vetzuren helpen allerlei lichaamsprocessen, ook om je neurotransmitters aan te maken, onder andere serotonine. Voldoende eiwit is dan ook belangrijk. Wel zitten er in dat middel kunstmatige zoetstoffen en ik denk dat vooral die acesulfaam ongezond is en kunstmatige zoetstoffen kunnen weer je neurotransmitters ontregelen.  Gebruik zelf puur wei-eiwit zonder toevoegingen en daarnaast wat carnitine voor de energie. Heel fanatiek sporten zou ik mee uitkijken; vooral zorgen dat je lekker in je vel komt te zitten.

    Reageer
Reageer op: Venlafaxine icm shake


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief