Op zoek naar nieuwe diëtist of niet?

  • #1

    Ik heb een vraag.

    ik loop voor maag/darm problemen bij de MDL arts. Omdat ik nog niet veel kan eten en niet snel aankom, moet ik van haar naar de diëtist. Komt ook omdat ik aan chronische diarree lijd.

    We willen nu gaan kijken of ik overgevoelig ben voor lactose. Ik mag nu 3 weken geen lactose meer nemen van de arts. Na die 3 weken moet ik weer lactose nemen en kijken of mijn klachten dan verandert zijn vergeleken met 3 weken zonder lactose.

    Ik was vrijdag voor de 2e keer bij de diëtist. Ik had verwacht dat ze samen met mij een soort van eetschema zou maken. Ik gebruik nutridrink. Nu heeft zij voor mij lactose vrije nutridrink geregeld. Het probleem is, dat ze verder geen tips aan mij gaf om aan te komen. Ik moet zelf ook maar uitzoeken waar wel of geen lactose in zit. Ik heb geen goed gevoel bij haar.

    Is het dan handig om over ge stappen naar een andere diëtist die in hetzelfde ziekenhuis werkt? Ik moet nu namelijk alles zelf regelen en ik verwacht wel hulp van een diëtist.

     

    Femke

    Reageer
    #2

    Bespreek dit eerst eens met de huidige diëtiste...als dit niet oplevert kun je wisselen

    Reageer
Reageer op: Op zoek naar nieuwe diëtist of niet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief