Diabetes en een penispomp

  • #1

    Beste online Dokter,

    Ik ben 30 jaar en heb ongeveer 20 jaar diabetes. Gelukkig nog totaal geen complicaties.
    Nu is het natuurlijk zeer bekend dat diabetes patienten een vergrote kans hebben op erectiestoornissen of problemen. Gelukkig heb ik hier nog geen last van. En dacht bij mij zelf van wat kan ik nu allemaal doen om dit te voorkomen?

    Natuurlijk gezond eten, veel sporten en niet roken.
    Daarnaast heb ik een beetje gegoogled, en kwam ik ook de penispomp tegen.
    Sommige sites zeggen fantastisch!! ( misschien is dit alleen voor de verkoop? ) En andere sites raden het totaal af.

    Nu is mijn vraag; is het misschien goed voor mannen met diabetes om af en toe gebruik te maken van een penispomp ter bevordering van de bloedcirculatie? en is het hierdoor juist goed voor de bloedvaatjes? Of is het juist af te raden en is het slecht voor de bloedvaten ??

    Met vriendelijke groet,

     

    Jan

    Reageer
    #2

    Dat zijn praatjes voor de verkoop. Het is niet goed om een penispomp te gebruiken. Door de penispomp kunnen je bloedvaten in je penis barsten en bloeden. Ook kan je penis kneuzen, littekens krijgen, ziekte van peyronie, impotent raken enz.

    Reageer
    #3

    Een erectie probleem moet je dan aanpakken als er ook een probleem is. En dan niet met een penispomp die alleen maar bloed aanzuigt naar de perifere vaten. Zoals Maze zegt: er kunnen nogal wat problemen ontstaan door het gebruik van zo'n vacuümpomp.

    Reageer
Reageer op: Diabetes en een penispomp


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief