pijn na kinesist

  • #1

    hoi!

    Ik ben gisteren voor het eerst naar een kinesist/ osteopaat gegaan voor mijn nekklachten (draaiduiziligheid en vaste nek). Na de behandeling voelde ik me meteen al slechter onderweg naar huis, ben dan gaan douchen en ging het beter. Kinesist zei ook om veel te drinken, heb ik gedaan, zo een 2L. Vandaag opgestaan met hoofdpijn, en lichte duiziligheid. Het is nu geëscaleerd tot migraine. Mijn vraag is: is dit normaal? Ik heb ook een dafalgan genomen met de hoop dat het mindert. Blijf ook veel drinken... Misschien dat u nog meer tips heeft?

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Op zich is het normaal dat je eerst meer last krijgt na een behandeling, voor het beter wordt.
    Maar als je echt heel veel last hebt,kun je dus beter de therapeut die je behandeld heeft,bellen ipv hier om tips vragen.
    Die weet namelijk het beste in hoeverre het een normale reactie op de behandeling is en wanneer je of terug zou moeten komen of een arts moet raadplegen.

    Ps: En met veel drinken wordt met deze temperaturen zeker 2,5 tot 3 liter bedoelt. Water, geen koffie of frisdrank!

    Reageer
    #3

    Draaiduizeligheid kan misschien te maken hebben met een vastzittende nek maar denk ook aan andere factoren als ontregelde hormonen en een teveel aan calcium. Vastzittende nek kan op zijn beurt ook te maken hebben met de werking van bepaalde organen en tekorten aan voedingsstoffen. Een orthomoleculair therapeut zou verder kunnen kijken. Kan wellicht ook schelen in de nawerking van de behandeling.
    Is trouwens wel zo dat osteopaten een verschillende aanpak kunnen hebben. De een is meer van de manipulaties. De ander werkt wat rustiger en op dieper niveau.

    Reageer
Reageer op: pijn na kinesist


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief