Bioresonantie therapie

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een meisje van 19 en heb veel lichamelijke klachten uiteindelijk meerdere onderzoeken vericht overal kwam niks uit. Nu moet ik over 3 weken weer bloed prikken, ik ben dus door middel van een tip in mijn omgeving naar een natuurgeneeskunde therapeut gegaan aangezien zij er heel veel baat bij had/heeft. Hij maakt gebruik van bijvoorbeeld bioresonantie, ik vroeg mij af hebben mensen hier ervaring met deze methode of kennen ze mensen die hier ervaring mee hebben of het geholpen heeft. Ik ben nu ook bezig met het candida dieet vanwege een aanwezigheid van parasieten en candida in mijn lichaam. Daarbij slik ik wilde oregano olie en caprylzuur. Fijne dag.

  Groetjes

  Reageer
  #2

  Ben zelf bij iemand die test wat je lichaam nodig heeft met electro-acupunctuur. Hij kijkt naar wat diepere oorzaken en doet meer met celzouten en homeopathie dan supplementen. Nu slikte ik zelf al een paar dingen dus dan komt het ook niet uit de test dat je het nodig hebt.
  Candida ontstaat weer door onderliggende factoren, zoals slechte vertering van eiwitten. Kwam er wat tegen in het boek van medical medium Antony William.

  Reageer
Reageer op: Bioresonantie therapie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief