Help ik ben bang… Ingetrokken tepel. Alle reacties welkom

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik heb altijd al een beetje vreemde tepels gehad, licht van kleur en ze steken niet uit, zijn meer plat of ietwat naar binnen.
  Nu heb ik er net eens naar gekeken en mijn linker tepel trok nu echt naar binnen toe, niet permanent maar af en toe trekt t naar binnen ik weet dat ik nog erg jong (20 jaar) ben om me hier uberhaupt zorgen over te maken maar ik wil toch graag ervaringen/tips van anderen.
  Moet ik me zorgen maken? Ik voel nooit heel uitgebreid (vind ik eng) maar als ik ze gewoon helemaal vasthoud en knijp voel ik geen ongewone knobbel oid. Ben al te vaak voor zoiets naar de dokter geweest en wil niet meteen weer heen.

  Reageer
  #2

  Hoi!

  Ik ben zelf 21 en heb ook ingetrokken tepels, en dat hoeft helemaal niet erg te zijn! Als ze plotseling van netjes naar buiten,ineens ingetrokken zijn, dan is het een ander verhaal, maar als ze al sinds de puberteit altijd een beetje naar binnen hebben gestaan, dan is dat waarschijnlijk gewoon een foutje bij de ontwikkeling geweest, en is dit nu hoe jou borsten zijn! Ik ben geen expert, dus als je je er zorgen om maakt zou ik zeker even naar de huisarts gaan, maar blinde paniek is absoluut niet nodig ๐Ÿ˜‰
  Succes ermee!

  Reageer
Reageer op: Help ik ben bang… Ingetrokken tepel. Alle reacties welkom
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief