Ingetrokken tepel 20 jaar

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik heb altijd al een beetje vreemde tepels gehad, licht van kleur en ze steken niet uit, zijn meer plat of ietwat naar binnen.
  Nu heb ik er net eens naar gekeken en mijn linker tepel trok nu echt naar binnen toe, ik weet dat ik nog erg jong ben om me hier uberhaupt zorgen over te maken maar ik wil toch graag ervaringen/tips van anderen.
  Moet ik me zorgen maken? Ik voel nooit heel uitgebreid (vind ik eng) maar als ik ze gewoon helemaal vasthoud en knijp voel ik geen ongewone knobbel oid.

  Reageer
  #2

  Als er afwijkingen optreden aan de borst, is het altijd goed om even naar de huisarts te gaan. Het hoeft niets te betekenen, maar de dokter kan het in ieder geval even bekijken en onderzoeken.

  Reageer
  #3

  Dankje Tandor.
  Ben al mening maal de afgelopen jaren voor dit onderwerp naar de dokter geweest, toen met andere redenen zoals knobbeltjes of pijn. Elke keer werd ik goed onderzocht en verteld dat er niets aan de hand was en dat ik toch echt te jong ben om deze ziekte te krijgen en dat deze kans heel klein is. Daarom wil ik niet meteen WEER bij de dokter voor de deur staan...

  Reageer
  #4

  Je ben inderdaad nog jong.
  Maar je maakt je er wel ongerust om.

  Reageer
Reageer op: Ingetrokken tepel 20 jaar
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief