pijnlijke borsten bij meerdaags geen gebruik BH

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    Ik ben 37 en heb een B/C cup en vind het fijn om na mijn werk gelijk lekker te douchen en dan in alleen een losse jurk of tuniek de dag te verbrengen. Ook wanneer ik vrij of vakantie heb, draag ik zo weinig mogelijk knellende kleding en dus ook geen BH. We willen ook meer aan naturisme gaan doen, maar zowel bij het langer thuis zonder BH rondlopen en dus ook bij het meer aan naturisme gaan doen, stuit ik op het volgende probleem. Wanneer ik meer dan anderhalve of twee dagen zonder BH loop beginnen mijn borsten zeer te doen. Ik doe dan gelijk weer een BH aan. Zelf heb ik nog niet uitgeprobeert of de pijn na een dagen gewoon vanzelf overgaat enn het eventueel alleen een reactie van de borsten zijn dat ze zich aan de nieuwe houding moeten wennen.
    Weten jullie hier meer over, want ik zou het wel fijn vinden wanneer het na een paar dagen van even doorzetten weg zou zijn en ik gewoon vrij kan rondlopen zoals zo vele vrouwen.

    Reageer
    #2

    een bh is toch echt beter voor de borsten, door de zwaartekracht gaan ze wat hangen, je gaat het dus voelen, de spieren, het weefsel...... vandaar de pijn.......
    ze gaan dus op den duur ook wat meer hangen........
    misschien is een zachte sport bh (geen beugels, bredere banden, geen vulling) een oplossing,
    bij bloot lopen kan dan niet, maar verder.......
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Heb je verder prolemen met jouw borsten? Of treden de klachten alleen op als je geen ondersteuning hebt voor je borsten?

    Reageer
    #4

    Heb nu ook al sinds enkele dagen pijn aan mijn borsten nadat ik lang geen bh gedragen heb. Ook mijn tepels zijn supergevoelig en dat is vervelend want bij elke beweging die ik doe, doet het pijn... Iemand tips?

    Reageer
    #5

    Heb cup  A maar ze gaan ook zeer doen als ik te lang zonder bh loop. Beste is afwisselen. Overdag een bh, thuis uit. Beter ook een bh die net genoeg steun geeft, niet van die kunststof harnassen die je tegenwoordig hebt. Wat ook kan, ter afwisseling, is een topje. Niet zo'n hemdje dat topje genoemd wordt dus. Bij fietsen en sporten wel beter wat stevigers dragen.

    Reageer
    #6

    Ik kan vertellen dat de pijn niet weg gaat als je een langere tijd geen bh draagt

    Reageer
Reageer op: pijnlijke borsten bij meerdaags geen gebruik BH


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief