Deukje zijkant borst tegen ribben

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb sinds gisteren een klein deukje opgemerkt helemaal aan de zijkant van mijn borst. Ik weet niet of ik dat al altijd heb gehad of plots is gekomen. Ik zie het enkel als ik mijn armen gewoon naast me houd. Als ik mijn armen naar boven doe is het niet te zien. Ik voel geen knobbeltje of verharding eronder of errond. Ik ben zeer angstig dat dit toch een teken van borstkanker kan zijn en hoop alvast een beetje geruststelling te krijgen.

  Bijlagen:
  Reageer
  #2

  Daar kan zo niemand iets over zeggen. Ga er dus mee naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reageer
  #3

  Ik ga maandag inderdaad een afspraak maken bij de huisarts. Hoopte dat het door de locatie eerder over iets anders zou gaan zodat ik het wat uit mijn hoofd kon zetten. Toch bedankt voor uw reactie.

  Reageer
  #4

  Ik denk dat je met dergelijke dingen eigenlijk beter niet op een forum geruststelling zou moeten zoeken.
  Je wilt geen risico nemen als het om je borsten en mogelijk afwijkende dingen daaromtrent gaat.
  Je kunt dat beter door je huisarts laten beoordelen.
  Wat als iemand aan de hand van een foto zegt niks bijzonders te zien en jij gaat,omdat je gerust gesteld bent, niet naar de huisarts en er blijkt dan achteraf later toch iets mis te zijn?
  Dat risico zou je toch liever niet nemen.....

  Reageer
  #5

  Bedankt Suus, dat klopt inderdaad. Ik wou sowieso wel een afspraak maken want ben nogal hypochonder. Maar omdat ik er nu van wakker lig en me heel ongerust maak zocht ik al een beetje geruststelling op het forum.

  Ik zou ook steeds aanraden om langs de huisarts te gaan. Het was voornamelijk om mijn eigen gemoedsrust en misschien dat iemand iets gelijkaardigs heeft en de uitkomst daarvan positief was.

  Reageer
  #6

  Ik ben net terug van de huisarts en alles was in orde. Ik wou het gewoon even laten weten voor diegene die ook nogal angstig zijn en daarom het forum raadplegen. Dus zoals John en Suus al aangaven, laat het steeds nakijken door de huisarts. Maar naast alle negatieve uitkomsten die je tegenkomt op het internet zijn er toch ook positieve uitkomsten, enkel lees je daar minder over denk ik.

  Reageer
  #7

  Ik heb er meerdere. Zowel links als rechts als ik mijn arm tegen mijn lichaam aanduw. Bij mij is het gewoon striemen die iets breder zijn en onregelmatig vetweefsel. Hebben heel veel vrouwen, dus niet te ongerust. Zeker op die plek komt dat heel veel voor. Ga eens kijken of je het aan de andere kant ook hebt als je je arm een beetje er tegenaan duwt. Het is een beetje als cellulitis in je benen zeg maar. Maar als je het niet vertrouwt zeker even naar de huisarts, al is het voor geruststelling. Sterkte. Ik weet wat ziektevrees voor een impact kan hebben

  Reageer
Reageer op: Deukje zijkant borst tegen ribben


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief