Onderzoeken

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik heb een vraagje. Hoe betrouwbaar is zelfonderzoek? Ik heb net 3 tot 5 minuten gevoeld aan beide borsten om te ontdekken of ik iets raars voelde. Ik heb bewust met massage olie gedaan, dan kan ik het nog beter voelen. De hypochonder in mij zegt dat ik nog niet genoeg heb onderzocht en dat ik dus moet doorgaan tot ik wat voel. Is er de kans dat als er afwijkingen waren ik dit zelf wel had kunnen voelen? Zoals een knobbeltje? Voel je dat snel?

    Reageer
    #2

    Als er knobbeltjes waren had je ze wel gevoeld.

    Reageer
    #3

    Okee. Ik heb sinds gisteren een zere tepel, een soort stekend en brandend gevoel. Er zit daar binnenin iets gelige stukjes wat ik eruit heb gehaald. Ik heb dat weleens vaker. Ik had na 3 dagen ook weer gevoed (ik ben een langvoeder, dochtertje is al wat ouder). Zou die pijn kunnen komen van dat ik een poosje niet heb laten drinken?

    Reageer
Reageer op: Onderzoeken


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief