Onzeker

Online ZorgZus
 • #1

  Hoii, ik ben een meisje van 15 jaar, bijna 16 alleen ik ben nog nooit ongesteld geweest en ik weet niet of ik daar blij mee moet zijn. Al mijn vriendinnen zijn het al een paar jaar en zeggen dat ik er blij mee moet zijn dat ik het nog niet ben. Mijn gevoel zegt dat er geen baarmoeder aanwezig is, ookal is de kans klein heb ik wel dat gevoel. Borsten zijn ook nogsteeds niet aanwezig, nogsteeds geen bobbeltje te vinden wat ik niet leuk vind.
  Weet iemand hoe dit komt!? Wil liever niet naar de dokter.....

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Dat kan verschillende oorzaken hebben.

  Bij sommige meiden komt het allemaal gewoon wat later,soms zijn er andere redenen.

  Heb je voor je lengte een gezond gewicht? Sport je misschien intensief? Eet je genoeg en gezond?

  Als bovenstaande dingen geen oorzaak zouden kunnen zijn, zou je naar huisarts kunnen gaan voor een bloedonderzoek om te kijken of hormonaal alles in orde is.

  Reageer
  #3

  Hoi bedankt voor je reactie!

  Nee ik ben 1,76m lang en mijn gewicht zit rond de 65kg. Ik ben totaal niet dik, gewoon normaal. Ik eet gezond!

  Reageer
  #4

  Ik bedoelde niet dat je te dik zou zijn hoor😉
  Vaak bij meiden met een erg laag gewicht of meiden die heel intensief sporten,duurt het vaak wat langer voor de lichamelijke puberteit op gang komt.
  Maar jou gewicht is idd prima,dus dat zal bij jou de oorzaak niet zijn.

  Je huisarts zou door middel van een bloedonderzoek kunnen kijken of hormonaal alles bij je in orde is, als je het zorgelijk vindt dat je nog niet ongesteld bent geweest.
  Maar het kan ook zijn dat je gewoon wat later bent, zonder dat daar een specifieke oorzaak voor is.

  Reageer
  #5

  Ja ik wacht zelf eerst eventjes af, misschien veranderd er nog iets aan me lichaam daarna stap ik wel even naar de dokter toe!

  Even gek onderwerpje....
  Heel soms masturbeer ik mezelf. Alleen 2 vingers passen er echt totaal niet want dat doet gewoon pijn en anders ben ik bang dat het gaat scheuren.. 1 vinger gaat makkelijk alleen ik kom na 4 centimeter al aan het einde van me vagina! Ik weet niet zeker of dat wel de baarmoedermond is.

  Reageer
Reageer op: Onzeker


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief