amper borstgroei maar al 3 jaar ongesteld

Online ZorgZus
 • #1

  hoi, ik ben al 3 jaar ongesteld en heb sinds ik 11? ben al knobbels onder me borst maar er gebeurt gewoon niks meer dan die knobbel. ik pas 70aa amper en nu dat ik 16 word maak ik me wel een beetje zorgen. ik heb wel ondergewicht maar ik heb al een dieet dus ik hoop dat het helpt maar ik heb een hele snelle metabolisme dus aankomen gaat super moeilijk. is er iemand anders die dit heeft gehad? is er nog hoop? 🙁 ik ben gewoon heel erg onzeker erover en ik word vaak gepest ermee

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Dat zal idd komen doordat je gewicht te laag is.  Of ze nog veel zullen groeien,is niet te zeggen, misschien als je aankomt, dat ze mee groeien, je bent ook nog jong. Ik had op jou leeftijd ook een aa cup en ben nooit verder dan een kleine a gekomen,maar vind dat prima zo. Je hoeft daar niet onzeker over te zijn hoor! Ik heb het eigenlijk altijd wel makkelijk gevonden,  bijvoorbeeld met sporten. Dan zag ik ook dat meiden met een flinke cupmaat daar juist onzeker over waren en was ik blij dat ik niet zo rijkelijk bedeeld was. En er zijn trouwens hele leuke behaatjes en bikini's te koop met een voorgevormde cup, waarmee je boezem iets voller lijkt.

   

   

  Reageer
  #3

  Zorg dat je voldoende aankomt, zeker op jouw leeftijd want later (na je 18e zeker niet) krijg je er geen vetcellen meer bij. Borsten bestaan voor een groot deel uit vetcellen, en dus moet je wel zorgen dat je die nu wat meer (in aantal) krijgt.

  Het aantal vetcellen blijft je hele volwassen leven verder gelijk, en als je dan aankomt vullen alleen de vetcellen die je hebt zich. Dat is bij jou nu echt te weinig om ook later meer volle borsten te kunnen ontwikkelen.

  Ik ben slank maar heb door de jaren heen steeds grotere borsten gekregen.

  Dus probeer juist nu op deze leeftijd nog meer aan te komen. Je moet daarvoor niet ongezond gaan eten natuurlijk. Maar juist van gezonde dingen wat meer dan je nodig hebt.

  Reageer
  #4

  hey jongens, bedankt voor t reageren:)

  ik heb gister te horen gekregen dat ik omdat ik zo erg ondergewicht heb het bijna levensgevaarlijk word, dus dat zal het idd zijn. al is me gezondheid natuurlijk veel belangrijker wou ik het toch even weten, bedankt!

  Reageer
  #5

  Goed dat je  nu hulp hebt, dan ben je nu op de goede weg!

  Reageer
Reageer op: amper borstgroei maar al 3 jaar ongesteld
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief