Pijnlijke borsten, vooral links

Online ZorgZus
 • #1

  Zoals al aan de titel te lezen is heb ik vaak last van pijnlijke borsten, met nadruk op links. Toevallig net 1 (bijna 2) dag(en) klaar met menstrueren. Zal in dit geval ook een steentje bijdragen, maar ik heb dus vaak last.

  Heb al onderzoek naar knobbels gedaan en los van melk/lymkliertjes (moeder en vriend ook laten voelen) is er niets aan de hand. Nu heb ik, heel soms mij links wel, ook geen pijn als ik ze indruk of erin knijp. Mijn idee is dus dat het uit mijn spieren komt. Heel af en toe voelt het als die stekende ‘groeipijn’  komt alleen niets bij (& het corona vaccin, wat ook borsten dingen beweert heb ik nog niet gehad)

  De kans van spierpijn is namelijk wel gigantisch aangezien alles bij mij vast zit. Vooral mijn bovenrug en mijn nek/schouders. Wat links waarschijnlijk versterkt, ik slaap op mijn rug op buik met die arm onder mijn kussen. Had laatst ook twee trillende vingers, helemaal in de stress natuurlijk, was toevallig mijn arm aan het masseren en voelde (links dus) een onwijze spierknoop. Na die los te hebben gekregen (tintelingen schoten ook door naar mijn vingers) heb ik er nog even last van gehad en de dag erna was het volledig verdwenen. Toevallig gister een intiem speeltje uitgetest, heb lang met mijn benen wijdt gelegen en heb nu ook onwijs last van mijn bovenbeen/onderrug. Ik ben totaal niet sportief en daarom schiet ik vaak op slot of ervaar ik (onnodige) spierpijn.

  Voor mij zat die plek best wel vreemd gelegen in mijn arm, dus vraag mij af, als het echt spierpijn betrekt, welke spieren verbonden zijn met de spieren in mijn borsten?

  Het kan overigens geen pijn zijn door hun grote, want ze zijn erg klein. Betreft een handformaatje 😉

  Reageer
Reageer op: Pijnlijke borsten, vooral links
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief