Borsten doen enorm veel pijn, zwangerschaptest negatief

 • #1

  Okay, dit is er aan de hand. Ik slik de pil, en omdat ik het niet zo zag zitten om te bloeden, besloot ik door te slikken. Echter toen ik begon met doorslikken kreeg ik last van mijn onderrug en begonnen mijn borsten enorm veel pijn te doen, dit heb ik wel vaker als ik doorslik of als ik ongesteld word. Ik ben nu in de laatste 7 dagen van mijn strip, en de rugpijn is al een tijdje weg, echter de pijn en gevoeligheid in mijn borsten is er nog steeds, en het doet redelijk wat pijn. Volgens mijn vriend leken ze ook groter.

  Omdat ik daarnaast ook klachten had zoals hoofdpijn, misselijkheid en buikpijn begon ik er toch aan te denken om misschien zwanger te zijn. Ookal heb ik van deze 3 klachten eigenlijk al jaren last van.

  Toen ik gister ook mijn eetlust verloor, begon ik enorm te twijfelen of het nog een teken was tot zwangerschap, of dat het komt omdat ik de afgelopen dagen zoveel stress heb gehad en daardoor geen eetlust meer heb, want dit is een halfjaar eerder ook zo geweest.

  Hoe dan ook, om het zekere voor het onzekere te nemen, heb ik ondertussen al 4 zwangerschaptesten gedaan, en ze zijn allemaal negatief. Op allemaal één duidelijke rode lijn km aan te geven dat de test negatief is, niet eens een kleine lichte tweede lijn.

  Ik vraag me nu af of de zwangerschap tussen mijn oren zit, en waarom dan in hemels naam mijn borsten zoveel pijn doen.

  Ik denk dat ik opzoek ben naar wat advies en wat zekerheid, zoverre dat hier kan.

  Reactie
  #2

  Ik denk dat je toch vooral last hebt van de hormonen door het doorslikken. Als je de pil goed gebruikt en dan ook wat testen hebt gedaan ben je dus niet zwanger
  Bespreek met je huisarts om een andere pil te propberen

  Reactie
Reageer op: Borsten doen enorm veel pijn, zwangerschaptest negatief
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief