Fibroadenoom

Online ZorgZus
  • #1

    Eind augustus zijn er twee kleine fibroadenomen gevonden in mijn linkerborst. De ene iets kleiner dan een centimeter de ander iets groter. Destijds heb ik besloten om deze niet te laten verwijderen omdat ik er geen last van had en ze ook niet voelde zitten. Nu heb ik de laatste tijd steeds vaker steken in het midden van mijn linkerborst (scherpe pijnen die kort duren en soms ook zeurend zijn). Vooral als ik nies vol ik het heel erg in mijn linkerborst. Zou dit de fibroadenoom kunnen zijn? Ik kan nergens goed vinden wat voor pijn deze precies kunnen geven.

    Reageer
    #2

    Daar kan ik zo helaas geen antwoord geven. Dat is een vraag voor de specialist

    Reageer
    #3

    Knobbels in je borsten kan te maken hebben met een verstoorde hormoonhuishouding en tekort aan jodium. Eventueel pilgebruik verstoort je eigen hormoonhuishouding. Een natuurgenezer zou kunnen helpen met de boel in evenwicht te krijgen.

    Reageer
Reageer op: Fibroadenoom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief