Krijg ik nog wel borsten?

Online ZorgZus
  • #1

    hey iedereen , ik ben nu 17.5 jaar en ben nog steeds plat. Kan dit een teken zijn dat ik nooit in de puberteit zal komen? Iedereen noemt mij plank en ik word ermee gepest. Help, ik zit hier heel erg mee

    Reageer
    #2

    Hee,

    ik ben bang dat het niet veel meer zal worden als dat je nu hebt. Ben je ook best dun van jezelf? Want je lichaamsbouw heeft erook mee temaken.. En hoelang ben je al omgesteld?

    en dat ze je plank noemen is natuurlijk niet leuk. Je moet ze laten! En niet laten merken dat je het erg vind. Maar niet over jezelf heen laten lopen. Je mag best wat terug zeggen!

    Groetjes van mell

    Reageer
    #3

    Je gaat zeker iemand vinden die hier niet mee zit. Als jij zelf ooit denkt ik wil wel wat grotere borsten kun je altijd nog kijken voor een borstvergroting. Niet te groot natuurlijk, het moet wel natuurlijk lijken vind ik. En als jij zegt ik vind het wel best zo is dat natuurlijk ook helemaal goed.

    Laat ze verder maar lullen, want gaat nergens over die pesterijen. Beetje respect voor elkaar moet er ook zijn.

    Reageer
Reageer op: Krijg ik nog wel borsten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief