Pijn en knobbeltje in borst

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Al voor best een lange tijd heb ik last van een harde knobbel in mijn borst die net niet zo groot is als een pingpongbal. Als ik het aanraak voel ik hem rondbewegen.

    Sinds een paar dagen doet het heel veel pijn en begon ik een beetje op internet rond te zoeken. Ik kwam veel dingen tegen die met borstkanker te maken hebben. Dit hoeft natuurlijk niet het geval te zijn, maar dit maakt me toch een beetje onzeker.

    Ik keek naar de symptomen, maar niet alle zijn ook het geval bij mij. De borst waarin de knobbel zich bevind is een stuk groter dan mijn andere en soms zijn er aders te zien. Ook zit mijn tepel erg naar binnen. Ik heb geen last van huid die anders aanvoelt.

    Ik las verder ook dat borstkanker, maar ook alle andere mogelijkheden veel voorkomen bij oudere vrouwen. Ik vraag me af of dit wel mogelijk is bij mij, aangezien ik 17 jaar oud ben.

    Alvast bedankt voor de hulp.

    Reageer
    #2

    Borstkanker is toch wel zeer onwaarschijnlijk. Het kan een ontstoken klier zijn. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
Reageer op: Pijn en knobbeltje in borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief